Yhteiskunnasta Muutama sana

Sikapiikki - karmea moka?

Mahtaako joillakuilla sydän väpättää siitä mitä on tapahtumassa? Suomalaisten rokotteen käyttö ihmisille on USA:ssa kielletty. Briteissä Pandemrixiä ei käytetä raskaana oleville naisille. Ongelmana on rokotteen "nykyaikainen" tehosteaine.

Amerikkalaiset tietävät, sillä Persianlahden sodassa sotilaille annettiin pernaruttoa vastaan rokote, jossa oli samaa tehosteainetta kuin rokotteessamme, tosin huo-mat-ta-vas-ti vähemmän. Seurauksena oli hermostollisia sairauksia ja täten tulikin tutuksi "Persianlahden syndrooma".

Tehosteaine, skvaleeni: "Listed as too Dangerous for human use"

Tieto asiasta on ollut kokoajan saatavilla, mutta maamme tapa - korruptio - näyttää tuovan dramaattisen lopun tälle ristiretkelle. Seurauksena on tietysti muiden, mm. potilaiden, syyttely sekä ongelmien pimitys. Vai oletteko kuulleet, että keskenmenot ryöpsähtivät sikapiikin aikoihin??

Jos THL:n johtajien palleilla ei käy tuuli, eikä hallitus asiasta kansalle kerro mitään peittelemättä, on Suomi taas toteuttanut itseään. Soviet-Finland, kuten lännessä sanovat.

http://turjalainen.blogspot.com/ 

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=194

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Kangasoja on tuotantotalouden insinöörin taidollaan, mutta liki olemattomin referenssein (lähtein) ratkaissut ongelman, jonka ratkaisua itse olen - stressilähtöisten häiriöiden luonteen takia - osaltani aika innokkaasti seurannut.

Syndroomassa (I Persianlahden sota, 1990-luvun alussa) ei ole voitu osoittaa selkeätä syytä.
Mutta sen vertaaminen narkolepsia- ja huhu-tason haittavaikutuksiin suomalaisten liki 2 miljoonan H1Ni-rokotetun joukossa on aika varomatonta.

Omien tietojeni ja kokemukseni mukaan ko syndrooma on hyvin moni-ilmeinen ja sitä on syystä verrattu mm Vietnamin sota - syndroomaan, 911-syndroomaan, mutta myös "West-Bank"-syndroomaan, jollaisen kaikuja myös Suomessa on tutkittu syvällisesti viimeisten 30 vuoden aikana parissa tapauksessa.

Uskon, että tästä asiasta riittää keskusteltavaa vielä pitkään.

Siksikin toivon, että perehtyneet asiantuntija sekä osallistuisivat keskusteluun että kestäisivät aika ajoin aika kohtuuttomaksikin muodostuvan heittelyn käymättä itse ylimielisiksi tai loukkaantumatta tuppisuiksi.

iiris (nimimerkki)

Sikapiikki = myrkkypiikki.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Antti Liikkasen väite kumoaa hänen oman väitteensä!

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

#1, Antti Liikkanen, en ole ratkaissut mitään ongelmaa. Tietolähteeni ovat linkeissä ja niitä kannattaa lueskella. Netistä löytyy yhden jos toisenlaisia selvittelijöitä ja parhaimillaan ne tuovat esiin jotain oikeasti hyödyllistä ja uutta. Sen kuitenkin ratkaisee kukin lukija osaltaan itse. Tutustukaa, olkaa hyvä.

Heidi Tuominen

Kyllä tuosta syndroomasta silloin piikkien aikana uutisoitiin. Se vain hyssyteltiin hiljaiseksi, niinkuin Suomessa on tapana hoitaa kaikki epämiellyttävä.
Yleensä uutisoidaan (kuten tässä tapauksessa) jostain mikä on huonosti, sen uutisen hyssyttelee hiljaiseksi joku tarpeeksi vaikutusvaltainen taho ja sitten kun asia saa kunnolla huomiota niin hyssyttelyä yritetään taas. Toivottavasti se ei onnistu tässä sikapiikki tapauksessa. Toivottavasti joku joutuu vastuuseen! Vaikkapa ne hyssyttelijät!

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Kangasojan kysymys ja vaatimus on kommentin arvoinen.

Sitä ennen totean oikeaksi sen havainnon, että kommentissani kumoan yhden väitteeni. Falcifikaatio lie tuttu termi?
Niin voisi moni muukin - perehtymällä asiaan - vaihteeksi koettaa tehdä.

Jussi Vaaralan "puujumala"-termi ei anna aihetta kuin kuittaamiseen: "Niin on, jos siltä näyttää" ja "kauneus on katsojan silmissä": olen 1990-luvun alusta alkaen istunut lukuisissa erilaisissa kokoonpanoissa pohtimassa gulf-war-syndroomaa ja sen mahdollisia "sukulaisia" muissa vastaavissa tilanteissa. Löydöksiä on.

Kangasojalle:
Mielestäni gulf-war-syndrooma on, runsaallakin perehtymisellä, varsin huono ja nykytilanteessa bulevardijuorun arvoinen lähestymiskulma nyt käytävässä suomalais-ruotsalais-ranskalaisessa rokotekeskustelussa.
En halua keskustelua kammitsoida vaan osallistua siihen, mutta erilaiset "puujumala"-tyypin demonisoinnit eivät paljoa houkuta.

Kuten lukuisia kertoja aiemminkin, päätän: "Wait and see"

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

#9
ei vieläkään
terv
puujumala

luuserius (nimimerkki)

Kiitos linkeistä. Kun yhden linkin lukee, usein syntyy oivallus. Olen asiantuntija.
Itsekin sen huomaan itsestäni. Joskus vaan sattuu olemaan enemmän tietoa.

Sitten kun ''miljoonat sairastruvat Persianlehden syndroomaan'', alan kallistua vaaralalaiseksi.

Mistä on epäilyjä, narkolepsiasta. Johtuuko se nuhasta vai piikin ''persianlahden syndroomasta'' vai molempien yhteisvaikutuksista ja miki vain meillä ja naapurissa on näistä raportoitu.

Jo piikin antamisen aikoihin oli tietoa ettei se ole paras mahdollinen. Se on totta. Mutta minkä Heikkilä unohtaa, tähän nuhaan kuoli myös nuoria ja terveitä ihmisiä. Näillä näkymin pitää odottaa mit asiasta osataan löytää. Saatanan tunaria se Heikkiläkin käyttää, heti sai sympatiaa. Taidan kuitenkin ottaa jatkossakin lääketeollisuuden antimia. Kivempi olo ilman muuta.

Veli-Pekka Kortelainen

Kiitos avusta. Puoskaria ja muita ei saada eddesvastuuseen, ennenkuin paine on tarpeeksi kova. Julkisuus on ainoa ase viranomaissensuuria vastaan.

Dr. Schmidt (nimimerkki)

tässä nyt linkki tieteelliseen tietoon: http://en.wikipedia.org/wiki/Squalene

Tähän mennessä rokotuskohu on vahvistanut vainoharhaisuustaipumuksen yleiseyyden.

terv. Puujumala 2

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Jussi Vaarala

Etäännytän vähän, ikäänkuin ulkoistaen ja tuotteistaen.

Kun varmaankin luet Suomen Kuvalehteä (lääkäreiden ja lääketeollisuuden "kootut totuudet", vai?), otapa uusin SK ja sieltä sivut 37-43.

Siellä pohditaan pelottavan ja näkymättömän aiheuttamia sairauksia ja niistä kehittyneitä mm stressitulkintoja ja stressien vaikutusta DNA-tason mekanismeihin - joita me nykyisin aika lailla pohdimme.

SK:n juttu kertoo Tsernobyl-tarinan, mutta soveltuvin osin ajatustapa ja havainnot ovat linjassa tämän nyt nostetun rokotus-kauhun kanssa.

En lähde enempiä inttämään, mutta en toivo, että tätä keskustelua lopetetaan.

Jussi, asenteesi elävään, työelämänsä oikeasti tehneeseen oikeaan ihmiseen on niin töykeätä, että en tohti olla toteamatta, että tässä nyt on vikaa vähän sysissäkin, ei pelkästään sepissä. Hiukka enempi ihmisarvoa ja asiallisuutta olisi paikallaan.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Antti Liikkanenkos täällä asiallisuutta ja ihmisarvoa perrää! Vois lukea vanhoja omia kommentteja, mitä on näistä rokotusasioista tullu sanottua kirjottajille. - ja vielä on kereny sanoa senki, että en sano, mitäsmie sanoin! Ei se nyt voi niin sanoakkaan kyllä.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Viittaan Katriinan kommenttiin us-sarana-blogauksessani sekä Jussin että erityisesti Ämmin kommenteissa.

Lähden suru puserossa sunnuntain ilta-kierrokselleni (työ)

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

...sukkia jalkaan vetäessä vielä yksi reunamerkintä Someron miehen "julmiin juttuihin":

Tämä Suomen Kuvalehti (34/2010) sekä huomenna ilmestyvä TIME kannattaisi nyt ihan oikeasti käväistä kirjatosta bongaamassa.

Paitsi vainojen aikaa USA:ssa (koko maan historian mittainen, TIME 30.8.), myös Hannu Rajaniemen haastattelu (SK: Hän) ovat tuokioita, joita haluaisin jakaa myös vihamielisesti käyttäytyvien "väärtien" kanssa.

Siitä sitten voikin illaksi asettautua TV-1:n dokumentin äärelle klo 21:10: Hubbardt-rules!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No mie luin viime perjantain Suomen Kuvalehestä, miten se liittyy tähän kysseisseen plokkiin?

Suomen Kuvalehti teki tässä kevhääläkös se oli, ison jutun tästä sikaflunssasirkuksesta ja se ei ole ylpeydeksi sille lehelle, jos nyt kattosivat sitä. Siinä puhuttiin paljon, oli komeat kuvat ja kiitelttiin, kuinka kovasti virkamiehet yritti ja yks laitoski vararikhoon, ko sen budjetista meni kaikki rokoteostot!? - se oli epärehellinen ja manipuloiva juttu.

JariH (nimimerkki)

Kuinkakohan monta ihmishenkeä Suomessa tuo rokote pelasti? Ai niin... sillä ei taida olla nyt mitään väliä. Ilmeisesti olisi ollut parempi, että ketään ei olisi rokotettu. Paljon helpompaa olisi nyt syyllistää rokottamattomuudesta. Yrittäkää itse hoitaa 5.3 miljoonan ihmisen terveys asioita.

iiris (nimimerkki)

Liikkanen on kyllä menettänyt uskottavuutensa jo moneen kertaan ja perusteellisesti, peruuttamattomasti.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

JariH 29. sehän se ongelma onki ko net yrittää semmosta hoitaa, mitä pitäs vaalia ja kunnioittaa, eli terhveyttä ja ihmisen hyvinvointia pitäs vaalia ja kunnioittaa, mutta meän terveysvalistus on pelottelua, mittaamista, vikojen hakemista, ja - lääkemafiaaaaa !

Uskokaa ja luottakaa vaikka tähän ruokasuositushommaan, niin lihotta ja sairastutta ja sitten pääsevät lääkitteen. Meät höntitettään syöhmään väärin.

Tuommoset kiltit hyväuskoset on vaarallisia, ko siksi tässä liemessä nyt olhaan!! Nyt meän pittää herätä eikä puolustella huonoja asioita. Hysterian alotti WHO ja THL eikä met, jokka olema jo tarppeeksi kovia kokehneet ja nähneet, mitä suomalainen terveydenhuolto on!

Hilkka Laronia

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

#30
Allekirjoitan sanasta sanaan nimimerkin iiris lauseen.

Siksi täällä onkin niin soma heittää herjaa, kun kukaan ei usko.

Olisi ihan eri asia, jos joka sana otettaisiin todesta. Ja sen vielä tietäisi.

Hilkka, kerrot lukeneesi Suomen Kuvalehden perjantaina (tarkoitan huippumatematiikon haastattelua "HÄN" scifi-kirjastaan ja Tsernobylin onnettomuuden vaikutuksia pohtivaa juttua: kumpikin sopii tähän keskusteluun kuin "häränsilmään").

Eikä kumpainenkaan siirrä vastuuta lukijalle, koska niissä ei väitetä kerrottavan tottuutta.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Laitan tähän iirikselle ja Hilkalle malliksi sitä ihtiään eli medikalisoitua ja tavan ihmisen kielellä viännettyä opastusta, jota olen neljän vuosikymmenen aikana vähin kehittänyt nykymuotoonsa.
Olen melko paljon käytetty luennoitisija erilaisissa tilaisuuksissa, joissa on ihmisiä, jotka pyytävät tulemaan "kun kuulema se osaa".

Lähde on oma kotisivuni, josta teksti on ollut sekä noudettavissa että keskusteltavissa ja itse ole jälkeen ollut tyytyväinen.

"Harvardilainen tuore tutkimus todistaa, että ihmiskunnalla on liki 100%:sti sama etos: altruismi (siis vuorisaarna ja Kantin kategorinen imperatiivi: mitä toiselta toivon, teen sen hänelle).

Tämä "yleinen omatunto" on mitä ilmeisimmin geeneissämme ja se on havaittavissa myös useilla eläinlajeilla.

Syntyessämme olemme temperamentiltamme joko kontrollihakuisia, aloittellisia tai negatiivisia.

Ensimmäisten vuosien kasvatuksen tai kasvattamattomuuden jäljiltä olemme kouluun mennessämme voineet vaihtaa temperamentti-uriamme tai kehittää niitä johonkin viidestä vaihtoehdosta:

Uudelle avoimiksi, ulospäinsuuntautuneiksi, sovinnollisiksi,
tunnollisiksi tai
neuroottisiksi.

Valintaamme vaikuttavat myös muut kuin lähikasvatuksen tuottamat sosiaaliset, elimelliset ja psykologiset verkostot ja tekijät, joiden vallitessa kasvamisemme alle kouluikäisinä tapahtuu.

Tällä kantilaisella sisäisellä omallatunnolla ja tuolla temperamentilla lähdemme sitten "suhteiden" maailmaan.

Kun verkostoissamme sitten tapahtuu muutoksia ja kohtaamme uhkaavia tai palkitsevia tilanteita (epäonnea, onnea, onnettomuuksia ja hienoja asioita), ne käsitellään enemmän tai vähemmän joustavissa sisäisissä verkoissamme, joiden ääripäissä ovat tietoisen havaitsemisen ja oppimisen verkko toisaalta, syvällä sielun syövereissä oleva ydintietoisuuden ja tunteiden verkko toisaalta.

Kun ristiriitoja ja onnettomia asoita sitten tulee vastaan, mitataan noiden verkkojen oma flexibliteetti - joustavuus - ja niiden keskinäinen toiminta, koheesio.

Jos kaikki ei ole hyvin, noissa verkoissa syntyy "tulipaloja" ja törmäyksiä, joiden seurauksena tulee tarpeelliseksi, jopa pakoksi tehdä, ajatella tai tuntea jotain: luovuus, luopuminen, tuska, kipu, masennus, harhaisuus, lama, jopa kuolema.

Tässä verkossa me psykiatriassa sitten toimimme. Etsimme keinoja helpottaa vaikeita oireita ja kehityskulkuja, mutta myös keinoja tukea laadukkaita tunnelmia ja tapoja.

Sitä tämä on, ihmisen auttaminen hänen ehdoillaan, mutta auttajan tiedolla, kokemuksella ja erilaisilla käytettävissä olevilla mahdollisimman haitattomilla keinoilla (lääkkeet, muut ruumiilliset hoidot, oppimisterapiat, oivallusterapiat, muistot ja niitä neutraloiden tai lievittäen käsittelevät terapiat ja uskoa huomiseen lisäävät puuttumiset ja avittamiset).

GABAn, servomekanismien ja hermokasvutekijöiden maailmaan palaan toiste.

1. lokakuuta 2009 14:31:40

--------------------------------------------------------------------------------

Nimi : arktinen puskurikapasitoija

Viesti : Pieni tietoisku depression luonteesta uusimman tutkimuksen valossa:

Tausta "murkumielessä" on usein perinnöllinen ja/tai varhaisiin vaikeisiin kokemuksiin pohjautuva, mutta myös elimellisillä aivotekijöillä on osuutensa (päihteet, aivovammat, ruumiilliset sairaudet, lääkkeet).

Laukaisevia tekijöitä alakulolle ovat kunkin yksilön isona kokemat uhkat ja menetykset (yhteistä sääntöä sille, mikä on merkityksellistä, ei ole).

Aivojen otsa-alueella toimintaverkot, joita tarvitaan yhteistyöhön mantelitumakkeen kanssa, näyttävät "laiskistuvan", jolloin aivojen elastiteetti (joustavuus) näissä verkoissa vähenee.

Tällöin mantelitumake, joka ehkä eniten vastaa mielialan ja psyykisen kivun, ahdistuksen, säätelystä, pääsee "kärähtämään" eikä otsalohkon tasaava vaikutus riitä sammuttamaan "tunteiden paloa".

Hoidossa tässä voimakkaassa alakulossa on mantelitumakkeen liekkien maltillistaminen - ei sammuttaminen - ja otsalohkon toiminnan palauttaminen normaaliksi.

Tätä kautta verkostojen elastiteetti - joustavuus - ja säätökierrot palaavat normaaliksi.

Otsalohkoon päästään vaikuttamaan aktivoiden - koska siellä on tietoisuutta, järkeä ja oivallusta - jos niiden ulkoseinässä oleva "akkuna ja ukset" saadaa auki.

Jos ihminen saadaan vastaanottavaiseksi - lääkitys, rauhoittaminen, turvallisuudentunne, ennustettavuuden palauttaminen - voidaan toimintaa tukea luottamuksellisilla keskusteluilla, joissa vaikeita asioita voidaan "purkaa". Eräs varsin tehokas keino on kirjoittaminen (oikein tutkitusti näin on). Päiväkirja - lukittuun paikkaan kätkettäväkin - toimii tuollaisessa tilanteessa varsin oivallisesti. Myös taide (musiikki, kirjallisuus, näytelmät, kuvataide, elokuvat jne) toimii usein, jos vain ikkuna onnistutaan avaamaan.

Kun elastiteetti palaa, voidaan erilaiset kemialliset jutut ja vaikuttamiset "purkaa" (päihteet, lääkkeet, kirkasvalot, muut "hoidot"), mutta jos rankka alakulo sitten kerran-pari toistuu, on sitä viisainta pikkuisen jatkuvasti esim lääkkeillä kammmitsoida jotta tuo verkosto - siis otsalohko/mantelitumake - pysyisi elastisena jähmeän ja murtumisalttiin toivottomuuden sijasta."

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

#33. Antti Liikkanen kuule, on varmasti monta tappaa keskustella, mutta jos katottaan tätä juutuupia, niin kumpikohan meistä on vuohi ja kummallahan meilä sitä asiaa oli ja mikähän se asia oli:

http://www.youtube.com/watch?v=Dp0Bt2cbcc8&feature...

MrrKAT (nimimerkki)

3 faktaa:

-Skvaleenia on ollut varmasti ainakin viimeiset 100 000 vuotta ihmisen sormenjäljen hikipisaroissakin, eli luonnollinen osa meitä ja tihkuu meistä.

-Skvaleenia emulsiona on käytetty yli 10 vuotta kausi-influenssarokotteissa Euroopassa (v:sta 1997, MF59 "Fluad"), joten miksi ihmeessä tämä Pandemrix olisi joku poikkeus ??

-Skvaleenia ei edes käytetty Persianlahden rokotteissa.

USA:n FDA:n vastustusta voisi selittää myös sillä että Pfizer on "oma poika" mutta GlaxoSmithKline ja Novartis eurooppalaisina "muukalaisia" (jotka siis patentoi skvaleenit MF59, AS03..) eli kauppapolitiikkaa..

Dr. Schmidt (nimimerkki)

Ensi vaaleissa on varmaan pakko äänestää, että saa padottua SS-puoluetta; sen verran hälyttävää blogin pitäjän natsipropaganda on.

V-P. Kortelainen, ei kirjaut. (nimimerkki)
Dr. Schmidt (nimimerkki)

Persut eli SS-puolue noudattaa Göbbelsin logiikkaa: kun valehtelee aivan sikana, aletaan valheita pitää totena.

Taitaa olla koko rokotekohu SS:n vaalipropagandaoperaatio?

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

Dr. Schmidt "näkee" PS:n läpi kuin Teräsmies.

Muutama huomio kuitenkin, niin hupaisasta kaverista kun on kyse:

"Tähän mennessä rokotuskohu on vahvistanut vainoharhaisuustaipumuksen yleiseyyden."

"Ensi vaaleissa on varmaan pakko äänestää, että saa padottua SS-puoluetta"

"Taitaa olla koko rokotekohu SS:n vaalipropagandaoperaatio?"

Ei tarvinne selittää tarkemmin.

Dr. Schmidt voisi ehkä lähettää wikipedia-linkin skvaleenista THL:ään, jotta eivät turhaan etsisi siitä vikaa.

---

Olennaista tapauksessamme on rokotteen turvallisuus, jota on nyt epäilty keskenmenojen, narkolepsian sekä mahdollisten myöhempien hermostollisten vaivojen aiheuttajaksi.

Toisessa yhteiskunnassa aiheesta ei kerrottaisi ihmisille ja toisessa kerrottaisiin. Toisessa olisi kansalla epäluulo ja toisessa tieto.

Viidesosa valkoisesta miesväestöstä omaa erään tutkimuksen mukaan fasistisen luonteen. Ymmärrän tämän tarkoittavan mm. tiukkaa uskoa auktoriteetteihin, kuten historia meille on näyttänyt. Joillekin tämä auktoriteetti on tiede. Tällaiset tiedenörtit kokemukseni mukaan eivät ymmärrä parista asiasta erityisemmin. Ensimmäinen on psykologia ja toinen on talous- ja liike-elämä.

Tällainen kaveri ei pidä esim. Jussi Vaaralan esiin tuomia lahjontajuttuja kovinkaan isoina asioina, koska ei ymmärrä niiden merkitystä kokonaisuuden kannalta joko lainkaan tai riittävästi. Kukaan hereillä ollut ei luottane lääkeyhtiöihin tänä päivänä kuin pakollisilta osin. Lahjonta ja erilaiset muut epämääräiset keinot omien provisioiden maksimoimiseksi ovat arkinen osa työskentelykulttuuria näissä yrityksissä. Joskus nämä pulpahtavat pintaan ja saamme siitä uutisen. Vanhalla Ladallakin saattaa päästä pitkän siivun ennen kuin se laukee.

Tällainen työkulttuuri on johtanut myös lahjottuun tieteeseen. Onkin aika vaikea lukea tieteellisiä tutkimuksia tietäen jonkun yhtiön pelastavan runsain määrin rahaa tutkimuksen tuloksen ansiosta. Aina pitäisi tietää tutkimuksen rahoittaja, tutkijoiden rahoittajat ja kytkennät sekä tietysti puhdas lahjonta. Tällainen tilanne pahimmillaan johtaa siihen, ettei totuutta etsivä sitä kertakaikkiaan löydä tieteestä, joka puhuu välillä yhtä ja sitten taas toista. Yksi vaihtoehto on hylätä tiede ja selvittää itse.

THL:n tapauksessa selvittely ei meitä välttämättä suuresti valaise. Jos jotain pitäisi veikata, niin lopputulos on, ettei juuri mitään ollutkaan. Tietysti, ihmisen perusluonteesta kummuten, vastuussa olevat yrittävät selittää asiat oman etunsa kannalta parhain päin ja lopulta jatkavat näiden selitysten turvin viroissaan.

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

Helppoa graafia meille taviksille rokotteiden tehosta:

http://genesgreenbook.com/resources/Natural_Infect...

Ja tässä suomalaisten "lääke tai leikkaus"-lääkäreiden kommentteja:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010082812251398_u...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset