Yhteiskunnasta Muutama sana

Kaikki blogit puheenaiheesta Islamilainen kalifaatti

Islam käy maailmanlaajuista uskonsotaa

Terrorismi näyttää suistavan monia Euroopankin valtioita nyt jo lievää sotaa muistuttavaan tilaan. Yhteiskunnan toiminnot hankaloituvat ja kansalaisten elämä suistuu raiteiltaan.

Jossakin päin maailmaa, Lähi-idässä, Etu-Aasiassa ja Afrikassa vastaavaa on koettu jo kauan, muutamissa maissa ei useisiin kymmeniin vuosiin ole enää eletty rauhanomaisissa oloissa. Maailma on sairastunut vakavaan tautiin.

 Mistä kyseinen kehitys johtuu ja on saanut alkunsa?

Fasismi leviää maailmalla

Poliittinen islam on fasismia. Poliittinen islam on joukkomurhia, väkivaltaa ja terrorismia. Länsimainen demokratia, yksilönvapaudet ja länsimaiset arvot ovat poliittisen islamin vihollisia.

Länsimaista eliittiä hämää poliittisen islamin näennäinen hajanaisuus. "Ei mikään yhtenäinen liike, vaan Al-Quaidaa ja muutamaa muuta liikettä lukuunottamatta ovat siellä täällä hajanaisesti toimivia itsenäisiä ryhmittymiä."

Isisille naiset eivät ole ihmisiä

Terroristijärjestö Isis kehoittaa jäseniään käyttämään seksuaalisesti hyväkseen vangiksi joutuvia naisia ja nuoria tyttöjä.  ( CNN )  Mosulissa jaettiin lehtisiä jotka oli otsikoitu: Kysymyksiä ja vastauksia naisorjista ja heidän vapauksistaan. Seuraavassa muutamia lehtisen ohjeita:

-Isisille naiset eivät ole ihmisiä

-On sallittava ostaa, myydä tai antaa lahjaksi naisvankeja ja -orjia, koska he ovat ainoastaan omaisuutta.

-Naisorjat ovat naisia, joita muslimit vangitsevat vihollisiltaan.

Miten Islamilaisen Valtion kanssa pitäisi toimia?

Tämän vuoden aikana ääri-islamilainen on Islamilainen valtio-terroristijärjestö ( Tunnetaan myös yleisesti ISIS- ja ISIL-nimillä, joita järjestö käytti ennen kuin se julisti itsensä kalifaatiksi kesäkuussa.) on saavuttanut merkittävää menestystä Irakissa, jonka se on syössyt avoimeen sisällisssotaan, ja jo valmiiksi sisällissodan riivaamassa Syyriassa. Islamilaisen Valtion toimintatapoihin kuuluu etniset puhdistukset ja kansanmurha, joten kyseessä on järjestö, jota voidaan julmuudessa verrata perustellusti Natsi-Saksaan ja Punakhmereihin.

High Five, veljet: Sharia-laki ja terrori-iskuja Suomeen!

Uutisissa on on ollut viime päivinä esillä, kuinka suomea puhuva Islamilaisen kalifaatin jäsen esiintyy videolla. Kyseisen videon löytää Youtubesta ja "suomalainen" miekkonen puhuu 8:15 kohdalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä