*

Yhteiskunnasta Muutama sana

Petteri Orpo

Hallintarekisterilain vaatiman ponnen lakiluonnos vastatuulessa

Hallintarekisterilain yhteydessä vaaditun ponnen pohjalta laadittu lakiluonnos on saanut voimakasta kritiikkiä mm Finanssiala ry:ltä ja EK:lta. 50%:n ennakonpidätystä Suomeen verovelvollisilta tunnistamattomilta osingonsaajilta vaativan ponnen yhteydessä kerrottiin kuinka sijoittajatiedot saadaan kyllä eikä asiassa ole mitään ongelmaa. Itsekin täällä väänsin Toimi Kankaanniemen kanssa aiheesta ja vaadin, että ratkaisun toimiminen käytännössä osoitetaan ennen lain hyväksyntää.

Ovatko politiikot neroja?

Kukaan ei enää nykypäivänä kiistä, etteikö Vincent Van Gogh olisi nero, mutta eläessään tätä taiteilijaa ei juuri arvostettu. Hän sai myytyä vain yhden ainoan taulun, ja senkin vain siksi, koska hänen veljensä taivutteli kaverinsa ostamaan Vincentiltä maalauksen.

Sipilä, Orpo ja Risikko. Heillä kaikilla on veriset kädet!

http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201708212200341133_u0.shtml Hienoa et täällä aletaan vihdoin heräämään. Vai aletaanko sittenkään? Se on vaan perseestä, että ensin pitää sattua,ennenku aletaan miettimään, kuinka huonosti on toimittu!! Nyt se vaati ihmisuhreja ja tuokohan tuokaan vielä parannuksia tähän hallitsemattomaan maahanmuuttoon? Noudatettaisiinko vihdoin vaikka Dublinin sopimusta. Tämäkin oltaisiin vältetty, kun sitä olisi noudatettu.

Moottoritiehanke käyntiin

Suomen historian suurin teollinen investointi on pian valmis käynnistymään Äänekoskella. Tehtaalla on ollut ja tulee olemaan merkittävä taloudellinen vaikutus niin Keski-Suomessa kuin myös koko maassa.

Sen lisäksi miljardi-hankkeella on ollut tärkeä symbolinen arvo koko Suomelle – laman kourissa kärvistelleessä Suomessa uskottiin osaamiseemme, parempaan tulevaisuuteen ja uskallettiin investoida.

Jakovaraa ei ole - paitsi työllisyyteen ja talouskasvuun

Hallituksen budjettiriihi elokuun lopulla lähestyy jo. Asemiinajo on alkanut kovaa kyytiä. Valtiovarainministeriö julkaisi budjettiesityksensä, jonka pohjalta lopullista budjettia lähdetään tekemään. Valtiovarainministeriö Petteri Orpo (kok.) paalutti siinä kirjattujen linjausten pohjan kotikaupunkinsa päälehdessä Turun Sanomissa 8.8.

Perustuslaillinen palapeli

Eilen IS:n politiikan toimittaja Linda Pelkonen esitti kysymyksen, ”onko perustuslaki hallituspuolueille jonkinlaista kauppatavaraa ja altis poliittisille diileille.”

Antaa entisen oikeuskanslerin vastata: ”Sellainenkin tapaus on ollut, jossa kävin hyvin tiukan keskustelun siitä, että hallituksen esitykseen on kirjoitettava tarve saattaa esitys perustuslakivaliokunnan arvioitavaksi. Ministeriössä lakiesitystä valmistellut virkamies vetosi siihen, että poliittisen aikataulun takia ei ole aikaa käsitellä sitä perustuslakivaliokunnassa.”

Soinilaiset ostettiin ministeripaikoilla

Perussuomalaisista loikanneet parikymmentä kansanedustajaa kaavailevat uuden puolueen perustamista. Puolue tarvitsee nimen ja symbolin. Amerikan vaaleissa demokraattisen puolueen symboli on aasi ja republikaanien elefantti. Kenguru olisi hyvä symboli perussuomalaisista loikanneelle ryhmälle ja sen kaavailemalle uudelle puolueelle. Ryhmäkokoukset tämä loikkariporukka voisi aloittaa hyräilemällä ”katso kenguru loikkaa” laulun kertosäettä.

Miksi raiskaaja ei ole ihmissaastaa?

"Jokaisen ihmisen luovuttamattomat ihmisoikeudet, mittaamaton ihmisarvo ja oikeusvaltioperiaate ovat länsimaisen demokratian perusta. - - Kokoomus on mukana vain sellaisessa hallituksessa, joka on sitoutunut näihin kestäviin länsimaisiin arvoihin." Näin perusteli blogissaan kokoomuksen Petteri Orpo ratkaisuaan kieltäytyä hallitusyhteistyöstä Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa.

Puoluekokouksen jälkimainingit.

Tuskin kukaan, lukuunottamatta istuvia ministereitä ja Soinin Blue Future hevosta, puoluetta ei kun ryhmä ei osannut kuvitellakkaan minkälaisen myllerryksen kohteeksi he vielä tulevat joutumaan. Perussuomalaisten puoluekokouksessa valittiin puheenjohtajiksemme demokraattisesti

Jussi Halla-aho, Laura Huhtasaari, Teuvo Hakkarainen sekä Juho Eerola.

Presidentti Sauli Niinistö älähti tuoreeltaan, että Perussuomalaisten luonne on muuttunut peruuttomasti, kun Jussi Halla-ahosta tuli puolueemme puheenjohtaja. Kokoomuksesta olimme saaneet kuulla jo

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä