Yhteiskunnasta Muutama sana

Kaikki blogit puheenaiheesta Suvaitsevuus

Se oli mystistä tarinointia kolmentoista byrokraatin välillä

Asuinalueen lähituntumassa on kaksi maahanmuuttajien vastaanottokeskusta. Kohtaamisia ruokakaupassa, kadulla ja muualla. Miten heitä voi kukaan pelätä? Mistä se pelko kumpuaa? Muutamat kymmenet tuhannet turvapaikanhakijat uppoavat yli 5 miljoonaiseen kansakuntaan aivan helposti. Se kaikki on hyttysen surinaa historiallisesti katsottuna. Ihminen on sivilisaation hattu päässä kulkeva eläin, jonka syvätajunta on kulttuurin ja yhteiskunnan toimesta manipuloitu. Missään ei asu pahaa ihmistä, ei ainakaan minkään rajan takana.

Lapinlisää ; Neljän (pahan)tuulen loukkaus

YLE uutisoi siitä, että Suomen Miss Maailma oli tehnyt etikettivirheen. "Suomea kisoissa edustaa Miss Suomen 1. perintöprinsessa Carola Miller. Miller edustaa kisoissa 50 euron arvoinen pilailupuodin lapinpuku päällään." Tämä herätti joissain hipsterihenkisimmissä tuttavissani ja tuntemattomissakin paheksuntaa. Puvun nähtiin halveksuvan saamelaisia. Eli se ei vihjannut että missin pukuvalinta ei heijastaisi hänen omaa tyylitajuttomuuttaan.

Suvaitsevaisuuden yliannostus

Minulla on ollut viime aikoina suvaitsevaisuuden yliannostus. Miksi minulla, suvaitsevalla ihmisellä on tullut yliannostus niinkin tärkeästa asiasta, kuin suvaitsevaisuus?

 

Suvaitsevaisuuden yliannostus

Minulla on ollut viime aikoina suvaitsevaisuuden yliannostus. Miksi minulla, suvaitsevalla ihmisellä on tullut yliannostus niinkin tärkeästa asiasta, kuin suvaitsevaisuus?

 

Kannabiskaverit eivät tykkää kun heidän työllisyystilanteesta kysytään, bannia.

Koskien blogia -  Vieraskynä Anssi Ylönen: Kannabiksesta 500 miljoonaa syrjäytymisen ehkäisyyn

http://mikkoilmaripekkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/169164-vieraskyna-ans...

Mikko Pekkola halusi bannata minut blogistaan kun keskustelun sävy ei miellyttänyt ja kannabisuskovaiset eivät saaneet haluamaansa ylistystä.

Kamahemmot yleensä antavat kaikkien kukkien kukkia paitsi jos et ole heidän kanssaan samaa mieltä, jotenkin säälittävää.

Suvivirsi kielto-vaarallista kehitystä uskonnon varjolla

Apulaisoikeusasiamies Mikko Puumalainen otti kantaa suvivirren kieltämiseksi koulujen päättäjäisissä. Tämä suvivirsi keskustelu tulee esille lähes joka kevät, kun joku tai jotkut tahot pyrkivät itsepintaisesti saamaan sen kiellettäväksi, uskomatonta kylläkin, koko koulujärjestelmän historian ajan kaunis perinne pyritään tukahduttamaan vain tietyn uskonnollisen vähemmistön negatiivisen suhtautumisen pelossa.

Hyväksytäänkö kaiken suvaitsevuus?

Fanaattinen suvaitsevaisuus ja ulkokohtainen teeskenteleväisyys, farisealaisuus kulkevat käsikädessä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä